Rioolcamera Inspector 48 - 75-400mm - Camtronics

Rioolcamera Inspector® 48 (Ø75-400mm)

De robuuste rioolcamera Inspector® 48 is ideaal voor inspecties in pijpleidingen, rioleringen en andere buizen met een afmeting van Ø75-400mm.

De rioolcamera Inspector® 48 heeft natuurgetrouw beeld door het gebruik van moderne LED’s in de camerakop. Het ontwerp van de camerakop en veer zijn zo gestroomlijnd waardoor doorvoer in pijpleidingen met de rioolcamera Inspector® 48 gemakkelijk gaat.

DE WERKING EN FUNCTIONALITEIT VAN RIOOLCAMERA INSPECTOR® 48

De camerakop van de rioolcamera Inspector® 48 bevat een self-levelling functie (ook wel horizoncorrectie) waarbij het beeld altijd ‘rechtop’ blijft staan tijdens doorvoeren in een leiding. Hierdoor weet je altijd wat de onder- en bovenzijde van de buis is én of de rioolcamera links- of rechtsaf gaat na het passeren van het bocht.

De lichtsterkte van de camerakop is regelbaar, waardoor je een buis volledig uit kunt lichten. Deze inspectiecamera is ook verkrijgbaar met een 512hz zender. Hiermee kun je bovengronds met een tracer (ofwel locator) de camerakop, buis, verstopping of schade altijd opsporen. De camerakop, inclusief de veer zijn eenvoudig van de combi-kabel los te halen.

Geleiders

Geleiders zorgen ervoor dat de camerakop hoger in de leiding komt te liggen. Deze geleiders zet je eenvoudig op de camerakop. Voor de inspectiecamera Inspector® 48 zijn er drie geleiders verkrijgbaar, namelijk de 70mm (toepasbaar vanaf 100mm buizen), de 142mm (toepasbaar vanaf 160mm buizen), 170mm (toepasbaar vanaf 200mm buizen) en verstelbare 200 tot 330mm variant (toepasbaar vanaf 250mm buizen).

VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

De rioolcamera Inspector® 48 is verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen, namelijk de Junior- en Modulaire variant.

Inspector® 48 JUNIOR

Bestaat je inspectiewerk veelal uit dezelfde soort buizen en wordt de inspectiecamera vooral voor verkenningswerk gebruikt? Dan is de Inspector® 48 inspectiecamera voor jou de beste keuze. Hiermee kun je eenvoudig en snel foto’s en filmopnames maken van je rioolinspectie.

Rioolcamera's van Camtronics

Copyright © 2024 Camtronics B.V.  |  Disclaimer  -  Privacyverklaring
Copyright © 2024 Camtronics B.V.
Disclaimer
Privacyverklaring